ko smo i čime se bavimo

Šiler enterijeri

Šiler showroom

Iza nas je 15 godina iskustva na izvođenju najzahtevnijih projekata u oblasti enterijera. Delatnost smo proširili prodajom rasvete i elekromaterijala 2014. godine, a uslugama projektovanja polovinom 2015. godine i tako omogućili klijentima da na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za izgradnju i uređenje doma ili poslovnog prostora, počevši od idejnog rešenja do izvođenja radova i opremanja prostora. Šiler pruža usluge:
Projektovanja

Izvođenja radova

Osim toga u Šiler showroom-u na adresi Bate Jankovića 21, Čačak možete pronaći širok asortiman rasvete, prekidača i utičnica i elektro materijala, koji će ulepšati ambijent vašeg doma i poslovnih prostora. Vrednosti na kojima temeljimo naše poslovanje su kvalitet, inovativnost i povjerenje. Kvalitet u smislu izbora najkvalitetnijih materijala i korišćenju proverenih tehnika izvođenja radova. Inovativnost, kao osnova rada našeg projektnog tima, koji će se pobrinuti da kreira savršen spoj između vaših želja i aktuelnih arhitektonskih trendova. Poverenje kao ključ odnosa sa našim klijentima, koje proističe iz prva dva stuba našeg poslovanja, kvaliteta i inovativnosti. Izborom naših usluga možete biti sigurni da ćete dobiti savršen odnos uloženog i dobijenog uz stručan tim koji pažljivo bira najbolje za vas. Naš cilj je pružiti savršenu uslugu, koja podrazumeva kreativna projektantska rešenja, izbor najkvalitetnijih materijala i pouzdane tehnike izvođenja radova. Osim nabrojanih vrednosti naš tim na prvo mesto stavlja rokove i ekonomično delovanje, realizujući projekte u širokim cenovnim rasponima od najpovoljnijih do najekskluzivnijih.

Pogledajte naše reference!

Teen Stroking Long White Cock Asian Babe Gives Deep Blowjob Pov Wcp Club Big Ass Interracial Me Jerking Of With A Condom Russian Foot Worship 10